Echipa noastra
Valentin Trofin

Valentin Trofin

Avocat

Valentin Trofin este licențiat în Drept (1998) și deține diploma de Master în Arbitraj Comercial Internațional (2014), ambele obținute la Facultatea de Drept a Universității din București. De asemenea, acesta deține Diploma în Arbitraj Comercial Internațional din partea Chartered Institute of Arbitrators (2014). Valentin Trofin este doctorand la Școala Doctorală a Universității Titu Maiorescu.

Pregatirea sa profesionala continuă în domeniul dreptului include participarea la cursuri de formare profesionala, seminarii și conferințe legate de contracte FIDIC, inclusiv YPMTP 2012 și Arbitraj Comercial Internațional.

Valentin Trofin deține o vasta experiență în recuperarea creantelor si in proceduri de executare silita, tranzacții corporate și proiecte de investitii, cu precădere în domeniul construcțiilor si dezvoltare imobiliară, dar si in materie de arbitraj intern si international. Valentin reprezintă, în mod regulat, companii de renume, atât interne cât și internaționale, în tranzacții transfrontaliere, în special în Turcia, Rusia, Africa de Nord și Republica Moldova.

 

Raluca Neacsu

Raluca Neacsu

Avocat

Raluca Neacșu este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti și membru al Baroului București, din anul 2016.

Aria sa de expertiza acopera materiile de Drept civil, Proceduri de executare silita, Drept comercial, Drept administrativ, Dreptul muncii, Dreptul proprietatii intelectuale si Drept penal.

Raluca reprezinta cu success clientii in cadrul contestatiilor la executare silita, reusind sa obtina anularea a peste 90% dintre executarile silite pe carel le-a contestat pana la acest moment.

Considera ca experienta sa in cadrul procedurilor de executare silita, strategiile urmate pentru obtinerea victoriilor de pana acum, dar si implicarea in a gasi cea mai buna solutie pentru client sunt vectorii cei mai importanti care conduc catre success.

Alina Nistor

Alina Nistor

Avocat

Nistor Alina-Ana-Maria  a absolvit Facultea de Drept a Universității București in anul 2017. În același an, la scurt timp dupa obținerea licenței, a promovat concursul de admitere în Barou, devenind astfel avocat, membru al Baroului București și colaborator al societății noastre.

În intervalul de timp 2017-2018, în urma promovării concursului cu prima medie de admitere, a urmat cursurile de master, specializarea Carieră Judiciară, tot in cadrul aceleiași unități de învătământ, finalizând cu o diplomă de masternd în Carieră Judiciară.

În ce privește experienta acumulată pana la acest moment, avocata a luat contact incă de la începutul carierii sale cu ramura arbitrajului international, în cadrul societății noastre.

De asemenea, avocata a interferat cu numeroase contestații la executare, a reprezentat importanți ai societatii noastre în cazuri de acest tip care s-au finalizat, intr-un termen foarte rapid si într-un mod favorabil pentru acestia.

Mai mult, avocata detine o importanta experienta in recuperarea creanțelor, în special in actiuni precum ordonanțele de plată ori cererile de valoare reduse, reușind sa obțină în peste 90% din cazuri soluții favorabile pentru clientii societatii noastre.

Vorbeste la nivel avansat limba engleza, franceza si spanioala.

Izabela Nichifor

Izabela Nichifor

Avocat

Izabela Nichifor a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București in anul 2014 și deține diploma de Licența în Drept (2014). In acelasi an, Izabela a fost admisă în Baroul București și s-a alăturat echipei noastre în 2018 ca asociat.

Aria sa de expertiză acoperă Dreptul Civil, Drept Comercial, Drept administrativ si Dreptul Familiei. Experienta sa profesionala acopera asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala precum si in fata oricaror alte institutii publice sau private, oferind astfel o aparare optima si eficienta a drepturilor si intereselor legitime ale clientilor.

De când s-a alăturat echipei, Izabela a fost implicată într-o varietate de cazuri privind recuperarea creanțelor, în special în litigii ce au ca obiect cereri de valoare redusă, ordonanțe de plată precum și în proceduri de executare silită.

Contacteaza-ne

Acord procesare date

Detalii de contact

Telefon: 0745 81 81 81,

E-mail:

contact@contestatie-executaresilita.ro

Adresa: Bucuresti, Bdul. Ferdinand I, nr. 70, etaj 1, sector 2