Echipa noastra
Valentin Trofin

Valentin Trofin

Avocat

Valentin Trofin este licențiat în Drept (1998) și deține diploma de Master în Arbitraj Comercial Internațional (2014), ambele obținute la Facultatea de Drept a Universității din București. De asemenea, acesta deține Diploma în Arbitraj Comercial Internațional din partea Chartered Institute of Arbitrators (2014). Valentin Trofin este doctorand la Școala Doctorală a Universității Titu Maiorescu.

Pregatirea sa profesionala continuă în domeniul dreptului include participarea la cursuri de formare profesionala, seminarii și conferințe legate de contracte FIDIC, inclusiv YPMTP 2012 și Arbitraj Comercial Internațional.

Valentin Trofin deține o vasta experiență în recuperarea creantelor si in proceduri de executare silita, tranzacții corporate și proiecte de investitii, cu precădere în domeniul construcțiilor si dezvoltare imobiliară, dar si in materie de arbitraj intern si international. Valentin reprezintă, în mod regulat, companii de renume, atât interne cât și internaționale, în tranzacții transfrontaliere, în special în Turcia, Rusia, Africa de Nord și Republica Moldova.

 

Teodora Hermeniuc

Teodora Hermeniuc

Avocat

Teodora Hermeniuc este Asociat al Trofin și Asociații din anul 2017. Ea a absolvit Universitatea din București, Facultatea de Drept și este membru al Baroului București din martie 2011. Ulterior, aceasta a obținut Diploma de Master în Dreptul Afacerilor la Universitatea din București. Teodora si-a continuat pregatirea profesionala prin urmarea cursurilor si conferintelor organizate de Institutul National Pentru Pregatirea Avocatilor.

Teodora a administrat cu succes o gamă largă de litigii civile si comerciale, dobândind o experiență extensivă în materie de recuperari creante si executari silite, dar si in alte domenii, precum asigurari, constructii, fuziuni si achizitii, restructurari si faliment.

Teodora a solutionat cu succes multiple litigii avand ca obiect importante sume de bani, reusind sa recupereze pentru clientii nostrii creante de peste 500.000 lei. Teodora este totodata si un bun negociator, obtinand solutii avantajoase pentru clientii nostri inca din fazele prealabile sesizarii instantelor judecatoresti.

In prezent, Teodora este avocat pledant în fața tuturor instanțelor române, inclusiv Înalta Curte de Casație și Justiție

Teodora vorbește limba engleză și limba franceză.

Livia Draghici

Livia Draghici

Avocat

Livia a devenit membră a Baroului București după absolvirea Facultății de Drept din cadrul Universității din București, obținând diploma de Licență în Drept. După absolvirea facultății, Livia a obținut și o diplomă de Master în domeniul arbitrajului internațional, în urma frecventării cursurilor Universității din București desfășurate în limba engleză.

Aria sa de expertiză acoperă domenii vaste, precum dreptul imobiliar și dreptul construcțiilor, drept civil și comercial, dar și dreptul penal și dreptul familiei.

De când face parte din echipa noastră, Livia a fost implicată în soluționarea cu succes a litigiilor din aria executarilor silite, in special a contestatiilor la executare si procedurilor de suspendare a executarii silite, dar si din aria reptului familiei, în special în domeniul procedurii de obținere a ordinelor de protecție a victimelor violenței domestice, oferind o apărare optimă și eficientă a drepturilor și intereselor clienților în cadrul procedurilor privind înlăturarea și prevenirea faptelor de violență.

Vorbește fluent limba engleză.

Ioana Manea

Ioana Manea

Avocat

Ioana Manea este avocat asociat la Trofin și Asociații și membru al Baroului București.

Ioana este licențiată în drept la Facultatea de Drept a Universității din București, iar în prezent, urmează programul de master în Drept Privat în cadrul aceleiași facultăți, aprofundând ramuri ale Dreptului Civil, precum Contracte, Garanții Civile sau Dinamica obligațiilor.

Pe parcursul studiilor universitare, Ioana a fost implicată într-o serie de proiecte în cadrul asociației reprezentative a studenților Facultății de Drept din cadrul Universității din București – ASD și, de asemenea, a efectuat stagii de practică în calitate de intern, dobândind astfel experiență în domeniul dreptului comercial si în domeniul asigurărilor.

În calitate de avocat, Ioana reprezintă clienții în fața instanțelor de judecată, asigurând salvgardarea intereselor acestora, acordă asistență juridică în fața instituțiilor publice și private și oferă consultanță în probleme din domenii variate de practică.

Contacteaza-ne

Acord procesare date

Detalii de contact

Telefon: 0745.81.81.81,

E-mail:

contact@contestatie-executaresilita.ro

Adresa: Bucuresti, Bdul. Ferdinand I, nr. 70, etaj 1, sector 2