De ce noi?

De ce sa lucrezi cu noi?

Profesionalism

Serviciile pe care le oferim pun accent nu doar pe gasirea unei solutii legale pentru problema invocata de client, dar si pe preventie. Avocatii nostri sunt membri ai Baroului Bucuresti si fosti studenti ai unor universitati prestigioase din Romania.

Colaborand cu noi, vefi fi tot timpul informat despre stadiul cererii dumneavoastra, precum si despre demersurile pe care urmeaza sa le intreprindem.

b

Experienta

Avocatii din echipa au o vasta experienta in contestarea executarilor silite, dar si in apararea intereselor clientilor in alte domenii. Membrii echipei au o vechime in profesie care ajunge pana la 20 de ani. Experienta avocatilor si a echipei asigura alegerea strategiei optime pentru anularea si blocarea executarilor silite nelegale.

b

Eficienta

Experienta noastra vasta anterioara ne permite sa analizam rapid problemele si sa gasim usor cele mai bune solutii folosind documentele special concepute pentru fiecare solutie aleasa. Astfel, sunt reduse la minimum timpii de redactare si de instrumentare a fiecarei contestatii la executare.

Costuri reduse

Standardizarea optima a procedurilor de lucru, precum si eficientizarea muncii ne permit oferirea celor mai bune servicii cu costuri reduse, in special pentru apararea intereselor clientilor nostri in ce priveste contestatia impotriva executarii silite.

Rezultate

Prin analiza minutioasa a situatiei concrete prezentata de client, precum si a documentelor puse la dispozitie, construim o aparare ce duce la blocarea executarii silite, intr-un mod legal, precum si la recuperarea sumelor deja executate.

Calitate

Ne remarcam pe piata de domeniu prin oferirea unor servicii focusate atat pe gasirea solutiei optime, dar si pe preventie, astfel incat clientul sa fie informat cu privire la orice finalitate ar avea situatia acestuia.

Contacteaza-ne

Acord procesare date

Detalii de contact

Telefon: 0745.81.81.81,

E-mail:

contact@contestatie-executaresilita.ro

Adresa: Bucuresti, Bdul. Ferdinand I, nr. 70, etaj 1, sector 2